28 Mart 2016 Pazartesi

Snsd-Catch Me İf You Can Teorisi

Gönderen Unknown zaman: 12:12 0 yorum
Biraz geç geldi bu teori benden biliyorum. Hatta baya bir geç geldi tamam :D
Bir türlü yapmaya fırsatım olmadı çünkü bu sene teog sınavım var :/ Sonuç olarak yazacağım bana göre olan snsd- catch me if you can deki japonca versiyonunda ot9 versiyonunun sızdırılma haberi ile ilgili olan teorimi.
Öncelikle şuna dikkat etmenizi istiyorum asıl orjinal video'da kızlarırın Mr. Mr. zamanındaki imajlarından eser yok taeyeon ve tiffany nin kahkülleri yok mesala yada hyoyeon in klipte saçı koyu yeşil-gri gibi bir tonda.

Gelelim öbür videodaki hallerine Jessica ile çekmiş oldukları CMİYC kliplerinde ise kızlar 2014 teki halindeler. Örneğin Mr Mr dönemindeyken Taeyeon'ın kahküllü siyah saçları;

                     Yine Mr Mr döneminde Tiffany'nin siyah kahküllü saçları;
                                                   

Hyoyeon'in eski sarı saçlı hali yani en sonki konseptleri olan Mr Mr daki hali diyebiliriz
  



İşte buradan yola çıkarak bu klibin aslında 2014 çıkarılmış olduğu kanıtına varıyorum. Jessica gitmeden önceki son klibi son snsd kızlarıyla şarkı söyleyişi ve dans edişi.
Kesin bir bilgi değil ama benim teorime göre Jessica gitmeden önce yayımlayacakları Cath Me İf You Can şarkısı zaten önceden hazırdı bu yüzden Jessica Krystal ile olan programında dergi okurken bu şarkıyı mırıldanıyordu. 
Asıl şarkı 2015 te yayınlanacağı için yani yıl olarak tarihi belli olduğu için asıl şarkıya jessica yı koymadılar çünkü eğerki Jessica yı 2015 klibine koysalarda 2014 te Snsd nin Smtown ile kontrat imzalaması gerekiyordu tekrardan ve sonrada dava açarak ayrılmak zorunda kalacaktı. Bu nedenlede 2015 ot9 japonca versiyonunu yayınlanmayacaktı ama bu şarkı ve klip Jessica'ya hoşçakal armağanı gibi bir şey olacaktı. Ve daha sonrada klipleri sızdırıldı. Hatırlamak için sızdırılan ot9 versiyonlu klibi buraya koyuyorum. :D
 

3 Mart 2016 Perşembe

Sosyal bir adet Key ve onun arkadaşları

Gönderen Unknown zaman: 14:51 0 yorum
Bildiğimiz üzere Key birçoğu idolle takılırken görüyoruz şahsen ben görüyorum ve her seferinde instagramında falan bu sefer kiminle fotoğraf çekilmiş diye ya da arkadaş diye bakıyorum. Sosyal böceğimize Annyeong! diyelim ve başlayalım...

RED VELVET


AKMU

SANDARA PARK (Yg Sm sınırlarını zorlarken ki yaşam mücadeleleri :D)

TİFFANY

HYOYEON (Benim böcüm olmadan bu liste tam takır olmazdı :D)

TAEYEON

SUHO&JACKSON

LUCKY J


BamBam






WOOHYUN

JUNG SHİN&JR&BAMBAM

LUNA

JİA


Dahada vardır Key beyefendimizin bolca arkadaşıda ben bunları bulabildim ancak. Bu arada gördüğünüz üzere bilerek Shınee family koymadım çünkü onlar zaten aileden arkadaşlardan değil!
:D
 

Korean Fan Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos