3 Ocak 2016 Pazar

2015 Mama Ödülleri Moda Tarzları

Gönderen Unknown zaman: 10:21 1 yorum
Bakalım ünlülerimiz Mama Ödüllerinin Kırmızı Halısında nasıl poz verdiler ve neler giydiler?

EXO
Bence Mama nın en tarz erkek grubuydu diyebilirim. Bu sefer takım elbiselerinden ödün verip farklı bir tarz denemişler. Dıştan bakıldığında rengarenk durduğu içinde hoşuma gitti doğrusu.
Bana eski zamanların modasını hatırlattı renkli olması.
Benim en beğendiğim tarz Baekhyun ve Suho nun tarzı oldu

BİGBANG
Evet yılların BigBang! Hepsi farklı bir tarz kullanmış. Seungri ve Daesung biraz daha rock tarzı takılırken,
TOP farklı bir takım elbiseyle,Taeyang göz alıcı ceketi ile salaş,G Dragon ise yaz günlerini anımsatan bu sıcak renk üstü ile fark yaratmış.

SHINEE

Açıkçası kaban şıklığını ön plana vurguladıkları bir kesin. Cool bir görüntü vermişler.
Renk renk kabanlarıyla çok hoş duruyorlar diyebilirim.

HYUNA

Sahnede farklılıklar yaratan Hyuna bu sefer sadeliği seçmiş gibi duruyor.Bir kere bu sarı rengi Hyuna ya çok yakıştırdım. Bu sarı mini elbise Hyuna çok yakışmış. Sade bir elbise olmasına rağmen Hyuna bunu çok güzel taşıyarak WoW dedirtebilecek seviyede bence.

F(X)
Açıkçası ben kırmızı halıdaki görüntülerini pek beğenemedim. Krystal seçimini siyahtan yana tutup sade bir şekilde  giyinmiş aynı şekilde amber ve luna da öyle.

TTS

Genel olarak beğendim. Taeyeon ın abiye kırmızı dantelli bel hizasında aynı renk kurdele ile bağlanmış olan elbisesi çok zarif duruyor. Tiffany nin Beyaz tül elbisenin üstünde rastgele gelen siyah çizgili kısa elbisesi hoş durmuş. Seohyun un omuz tarafı siyah tüylü devamı lacivert gelen elbisesi de güzel fakat biraz sade kaçmış. En azından dikkat çeken bir renk olsaydı daha çok beğenebilirdim.

BTS
Evet deri ve siyah ağırlıklı olarak tarzlarını göstermiler. Jungkook un içindeki çizgili üst çok sırıtmış bence. Ve Rap Monster ın deri ceket gibi gelip lacivert takım üstü gibi gelen farklı üstünü de pek beğenemedim ama onun haricinde iyiydiler.

GOT7
Evet tıpkı BigBang gibi Got7 de farklı şekillerde giyinmişler. Ben en coolunun Jr olduğunu düşünüyorum.

İKON

Genel anlamda siyah ağırlı giyinmişler. Hemen hemen hepsi ceket giyerek tarzlarını göstermişler. Ne çok resmi nede salaş olmuşlar diyebilirim ben en çok Jinhwan ı beğendim.

SEVENTEEN
Kadroja tam sığan bir Seventeen görüyorum. Mama Ödüllerine en olabilecek olan takım elbiseyle gelmişler ve herkese resmiliklerini göstermiş oldular.

TWİCE


Burada tek renkli gördüğüm saçları açıkçası.Stilleri güzel fakat siyah olduğu için benim pek dikkatimi çekmedi. En çok Naeyeon ın tarzını beğendim.

MONSTA X

Kırmızı halıda gösterilerinde
de giydikleri bu tarzlarını sevdim her ne kadar sade olsada.
Sadece Minhyuk un kravatı olmasaydı ve diğerleri gibi ceketinin düğmelerini iliklemeyi açsaydı keşke

RED VELVET

Evet Red Velvet kızları siyah-beyaz uyumuna göre kombin yapmışlar. Açıkçası ben çok  beğendim. Ama Joy keşke çok sade giyinmeseydi ve biraz daha yaşına göre giyinseydi bu kıyafet onu olgun göstermiş.
 

Korean Fan Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos